Creatieve Epoxy Gietvloeren bij Designvloeren.be

 
 
Creatieve Epoxy Gietvloeren en Coatings

Wij maken de gietvloer die u mooi vindt!

Een voordeel van epoxy gietvloeren en epoxy coatings is dat het uitzicht en de eigenschappen van de epoxy designvloeren volledig aan te passen is volgens uw wensen.

Wij hebben veel ontwerpmogelijkheden waardoor creatieve ideeën werkelijkheid worden. Want met het decoratieve epoxy vloercoatingssysteem kunnen individuele designs gerealiseerd worden. Of het nu gaat om een eenvoudige epoxy vloercoating, een decoratieve afwerking of een bijzonder fascinerende dieptewerking, dankzij onze exclusieve zydriet in 3D optiek is nagenoeg alles realiseerbaar.

Daarbij komen nog eens de praktische voordelen die onze Epoxy gietvloeren en epoxy coatings hebben in vergelijking met vaste vloerbedekking: Onze epoxy vloersystemen zijn zwaar te belasten, hebben een lange levensduur en zijn naadloos. Dit heeft als gevolg dat de vloerafwerking hygiënisch is en gemakkelijk in het onderhoud.

Creatieve epoxy designvloeren worden dan ook overal toegepast waar een unieke sfeervolle ambiance gewenst is. Overtuig uzelf!De voordelen van Epoxy vloeren

  • Voor onze epoxy designvloeren hebt u een onbeperkte kleur en designkeuze
  • Vloeren met epoxycoating zijn van nature sterk, hebben en lange levensduur en zijn mechanisch te belasten
  • De epoxy vloeren zijn niet alleen antislip, maar ook gemakkelijk te onderhouden en hygiënisch
  • optioneel geluidsdempend

Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren!